raalte vraagt reacties op plan fietstunnels bij kruispunt bos

Op die woensdag 1 maart houdt de gemeente Raalte in het HOFtheater van 17.00 tot 19.30 uur een inloopbijeenkomst over de fietsverbinding binnen het knooppunt Raalte (ter hoogte van het huidig kruispunt Bos).

Beste optie
De mogelijke fietsverbindingen zijn door een onderzoeksbureau in kaart gebracht. Daaruit komt een fietsverbinding ter hoogte van de Sportlaan met een tunnel onder het spoor en de N35 als beste optie naar voren. Voordat de gemeente hierover een definitief besluit neemt, is ze benieuwd naar de reactie van de Raaltenaren.

Op de inloopbijeenkomst kunnen belangstellenden de tekeningen bekijken. De bijeenkomst is bedoeld om persoonlijk vragen te stellen en antwoord te krijgen van de aanwezige gemeentelijke en provinciale ambtenaren. Er is geen algemene presentatie en belangstellenden kunnen komen en gaan wanneer het hun uitkomt. Ook is er de mogelijkheid om een reactie te geven op de plannen door het invullen van een reactieformulier.

Sociaal onveilig
De fractie van GemeenteBelangen zette eerder al vraagtekens bij het plan om fietstunnels nabij kruispunt Bos in Raalte te realiseren. Raadslid Wim de Hair stelde dat dergelijke tunnels ‘sociaal onveilig’ zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.