raalte start maand zonder alcohol in sportcafe tijenraan

IkPas Raalte is een initiatief van gemeente Raalte, Tactus Verslavingszorg en GGD IJsselland. Uiteraard zijn zij aanwezig tijdens de opening. Burgemeester Martijn Dadema verzorgt de openingshandeling en Herman Holtmaat, een van de ambassadeurs, wat hij van de komende 40 dagen verwacht. Sportcafé Tijenraan zorgt voor een lekkere alcoholvrije verrassing.

Er zijn verschillende redenen om mee te doen aan IkPas. IkPas is vooral een uitdaging voor jezelf, om te kijken wat een maand zonder alcohol met je doet. Veel deelnemers van de eerste twee edities gaven aan dat ze bewuster werden in het maken van een keuze om wel of niet te drinken, ze doorbraken vastgeroeste patronen en alcohol niet was meer vanzelfsprekend. Ook heeft een groot deel van de deelnemers positieve lichamelijke veranderingen ervaren tijdens IkPas: ze voelden zich fitter en scherper, sliepen beter, vielen af en hadden een betere huid.

Ambassadeurs
In Raalte zijn meerdere ambassadeurs: Burgemeester Martijn Dadema, Peter Gras van Sportbedrijf Raalte, Herman Holtmaat en Jenneke van Doesburg van 46 dagen gezond Luttenberg en Joop van den Enk, ondernemer uit Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.