pvda wil opheldering over mogelijk illegale bewoning olst

Volgens berichten in de media wonen in het voormalige winkelpand en in een achterliggende schuur al ruim een half jaar elf buitenlanders werknemers. De PvdA-fractie vindt dit een verontrustend bericht. Volgens de fractie is niet van deze tijd om mensen op een dergelijke inhumane en mogelijk onveilige manier te laten wonen. Bovendien is dat in strijd met de regels.

De fractie heeft inmiddels schriftelijke vragen over deze kwestie gesteld aan het college. De PvdA wil weten of er inmiddels controles zijn uitgevoerd, of de eigenaar en de verhuurder zijn aangeschreven en of sluiting wordt overwogen. Ook wil de PvdA weten vanaf welk moment B & W op de hoogte waren van de situatie aan de Hendrik Droststraat. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.