presentatieavond heikera over fietsen in de bergen

Richard fietst ruim dertig jaar in berggebieden en publiceert daarover al enkele decennia, onder andere als freelancer voor het magazine Fiets (Standplaatsen, Onbekende Cols, Bergenspecials). Van zijn hand verschenen ook enkele boeken over fietsen in berggebieden.

Voor het bedrijf WebTrainer van wielrentrainer Adrie van Diemen bedacht en (bege)leidde Richard de afgelopen tien jaar het trainingsprogramma BergOp; hij verzorgde trainingsweken in het buitenland en stelde ook trainingsschema’s op voor sportieve fietsers.

De lezing wordt ondersteund met beeldmateriaal en vele tips. Richard zal onder andere ingaan op het beklimmen van de beroemde Alpe d’Huez, de Mont Ventoux maar ook stilstaan bij het fietsen van meer cols op een dag of gedurende een fietsweek(end).

Voorafgaand aan de lezing komt Maarten Nijland van ‘Bike Challenge’ kort aan het woord om Heikera te informeren over zijn clinics. Aanvang is om 20.00 uur. Zie verder staging2.heikera.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.