presentatie innovatieonderzoek bij mint interieur in raalte

Jody Scholten nam hun gasten mee in de ontwikkeling en groei van hun bedrijf Mint. Aansluitend presenteerde Ebo Dam de resultaten van een onderzoek naar innovatie in het Raalter bedrijfsleven.

In de gloednieuwe productiehal van Mint gaf Jody Scholten een inkijk in de geschiedenis en de toekomst van dit groeiende interieurbouwbedrijf. Aan de hand van verschillende van voorbeelden, van particuliere keukens tot complete winkelinrichtingen, is een beeld gegeven van een klein bedrijf dat zich met enthousiasme, vakmanschap en durf ontwikkelt tot een icoon in Raalte.

De werkgroep Innovatie, ontstaan vanuit het Economisch Werkatelier Raalte, deed eind 2016 een onderzoek bij bedrijven in Raalte (zie staging2.raalte/economisch-werkatelier  eindrapport inventarisatie Raalte). Ebo Dam presenteerde de uitkomsten hiervan en de initiatieven die daaruit voortkwamen, waaronder de innovatie van het productieproces van Mint Interieur. Eveneens formuleerde de werkgroep kritische noten en verbetersuggesties ten aanzien van de faciliterende rol van de gemeente Raalte.

De levendige presentaties en een geïnteresseerd publiek maakte het tot een succesvolle bijeenkomst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.