popschool van start op de meente in olst

Mark is drumdocent en in zijn vrije tijd ook actief als drummer van boerenrockband Nie Wies; Mirthe speelt piano, is singer/songwriter en zingt bij zang/theatergroep Femmes.

“Onze muzieklessen zijn eigentijds door de mogelijkheden die onze studio biedt; geïsoleerde lesruimtes, professionele geluidsinstallaties en een professionele opnamestudio”, zo stelt Mark. “De muziek kan voluit, microfoons zijn aanwezig en na een periode van hard oefenen, kunnen we het resultaat zo nu en dan opnemen. Omdat muziek maken het allerleukst is als je het samen doet, brengen we geregeld leerlingen van verschillende disciplines bij elkaar om samen te oefenen en muziek te maken. Dan wordt het pas echt gaaf!”

Iedereen is welkom voor een gratis proefles. Popschool Olst-Wijhe heeft ook een speciaal kinderfeestarrangement. Daarbij mogen kinderen samen een liedje opnemen in de opnamestudio. Diezelfde studio is ook beschikbaar voor bands die materiaal willen opnemen. Popschool Olst-Wijhe is te vinden aan De Meente 16C. Zie verder staging2.popschoololstwijhe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.