Home / archiefcentraal / popkoor uit heino in hoftheater

popkoor uit heino in hoftheater

De voorstelling gaat over twee dorpen die een muziekfestival willen organiseren. De één kleinschalig, voor en door eigen inwoners. De andere groots en voor een massapubliek. Als de 2 dorpen elkaar tegenkomen bij het subsidieloket ontstaat een strijd om het geld. Onverwacht verschijnt een derde partij, een grote stad uit de buurt, die er bijna in slaagt het geld weg te kapen. Hoe gaan de 2 dorpen dit oplossen …..

Wilt u zien hoe het afloopt ? Kom dan naar de theatervoorstellingen Samen SVP van popkoor SVP.

Het koor laat veel prachtige nieuwe nummers horen, onder andere van Daniël Lohues, Afrojack, Grease, Queen, Elo, Dotan, Backstreet Boys, Brigitte Kaandorp en Herman Finkers. Kortom een gevarieerd programma met een vleugje theater.

Ruim 45 mannen en vrouwen uit onder andere Heino, Raalte, Lemelerveld, Dalfsen en Heeten zingen in dit koor en hebben al diverse optredens achter de rug. De vorige optredens in het Hoftheater waren nagenoeg uitverkocht. In het voorjaar van 2018 viert het popkoor het 10-jarig bestaan.

Kaarten zijn te koop bij  de Smulbaai in Heino, Duymelot in Raalte  of via boxebeldvermeulen@hetnet.nl.  De toegangsprijs bedraagt € 12,50 in de voorverkoop en € € 15,00 aan de kassa.  Voor meer info; www.popkoorsvpheino of via 

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.