polyhymnia kan iedere stem gebruiken

Bij deze actie beslissen leden van de Rabobank Vaart & Vechtstreek over de verdeling van sponsor- en donatiegelden van de bank. Ieder lid van de bank ontvangt automatisch voor 1 maart een stemkaart in de bus, waarop staat vermeld welke verenigingen deelnemen aan de actie. Er kan vervolgens van 1 t/m 18 maart gestemd worden via de website van Rabobank Vaart & Vechtstreek.

Muziekvereniging Polyhymnia kan iedere stem gebruiken en zal de opbrengst van de stemmen gebruiken voor de aanschaf van instrumentarium en lesmaterialen van de jeugdafdelingen van de vereniging. Hiermee kunnen de workshops op de basisscholen en de aanwas van jeugdleden gefaciliteerd blijven worden.

De Rabobank Vaart & Vechtstreek telt ongeveer 20.000 leden. Voor de Rabobank Clubkas Campagne van dit jaar is een bedrag van 150.000 euro beschikbaar gesteld. Ieder lid van de bank krijgt vijf stemmen, waarvan er maximaal twee uitgebracht kunnen worden op dezelfde vereniging. Het geld wordt verdeeld op basis van het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Aan het einde van de stemperiode wordt gekeken hoeveel stemmen er uitgebracht zijn en vervolgens wordt bepaald hoeveel een stem waard is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.