Home / archiefcentraal / polyhymnia kan iedere stem gebruiken

polyhymnia kan iedere stem gebruiken

Bij deze actie beslissen leden van de Rabobank Vaart & Vechtstreek over de verdeling van sponsor- en donatiegelden van de bank. Ieder lid van de bank ontvangt automatisch voor 1 maart een stemkaart in de bus, waarop staat vermeld welke verenigingen deelnemen aan de actie. Er kan vervolgens van 1 t/m 18 maart gestemd worden via de website van Rabobank Vaart & Vechtstreek.

Muziekvereniging Polyhymnia kan iedere stem gebruiken en zal de opbrengst van de stemmen gebruiken voor de aanschaf van instrumentarium en lesmaterialen van de jeugdafdelingen van de vereniging. Hiermee kunnen de workshops op de basisscholen en de aanwas van jeugdleden gefaciliteerd blijven worden.

De Rabobank Vaart & Vechtstreek telt ongeveer 20.000 leden. Voor de Rabobank Clubkas Campagne van dit jaar is een bedrag van 150.000 euro beschikbaar gesteld. Ieder lid van de bank krijgt vijf stemmen, waarvan er maximaal twee uitgebracht kunnen worden op dezelfde vereniging. Het geld wordt verdeeld op basis van het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Aan het einde van de stemperiode wordt gekeken hoeveel stemmen er uitgebracht zijn en vervolgens wordt bepaald hoeveel een stem waard is.

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.