poll ik stem landelijk hetzelfde als lokaal

Het was afgelopen weekend verrassend nieuws: RTL schrapte haar ‘premiersdebat’ nadat Mark Rutte en Geert Wilders hadden afgezegd. RTL had namelijk een extra partij uitgenodigd (GroenLinks) omdat de verschillen tussen de partijen zó klein waren, dat een keuze maken eigenlijk geen recht deed aan de kansenverhoudingen.

Velen spraken er schande van. Van Mark en Geert, of van de werkwijze van RTL. Maar heeft zo’n debat eigenlijk wel invloed op jouw keuze? Je hoort namelijk geregeld dat mensen al járen op dezelfde partij stemmen, zowel landelijk, provinciaal als lokaal (gemeenteraad).

[poll id=166]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.