pinokkio tijdens de voorjaarsvakantie in het hoftheater

Pinokkio is een voorstelling naar de beroemde klassieker van Carlo Collodi. Over de marionet die een jongetje wordt en het kind dat opgevoed wordt tot volwassenheid. Een spannend avontuur vol bonte figuren die zingen, dansen en prachtige verhalen vertellen. Maar achter deze vriendelijkheid zit maar één doel: Pinokkio misleiden!

Twee acteurs en veertien personages vertellen het verhaal over Pinokkio. Zijn vriend Japie, de krekel, en zijn bezorgde vader Gepetto, halen Pinokkio keer op keer uit ongelukkige situaties. Maar hoe lang kunnen zij Pinokkio nog beschermen tegen het kwaad?

Pinokkio is een kleurrijke voorstelling over opgroeien, over wat je tegenkomt in de wereld en hoe dat maakt tot wie je bent.

Kaartverkoop
Voor de voorstelling van Pinokkio (6+) zijn nog kaarten beschikbaar. Ze kosten €10,- per stuk. Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.