Home / archiefcentraal / phone house raalte blijft buiten schot

phone house raalte blijft buiten schot

Dinsdagmiddag meldde de winkelketen faillissement aan te vragen bij rechtbank Midden-Nederland. Het gaat dan om de bv’s The Phone House Netherlands B.V., The Phone House Retail B.V. en Typhone E-concepts B.V. Daaronder vallen het hoofdkantoor in Amersfoort, zeventig eigen winkels en enkele webwinkels.

De winkel in Raalte is echter onderdeel van een franchise formule en wordt dus niet binnen deze aanvraag geraakt. De winkel zal gewoon open blijven met dezelfde service die de klanten al jaren gewend zijn.

Lees ook

Koopzondag in centrum Raalte

RAALTE – Op zondagmiddag 25 oktober zijn de winkels in het centrum van Raalte weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.