oud leerling carmel college doctor in medische wetenschappen

Haarman stelde zijn oude school vol trots op de hoogte van zijn promotie. Na Mavo Salland ging Haarman via het ROC OverGelder naar de Hogeschool IJsselland in Deventer. Daarna behaalde hij zijn diploma voor de academische lerarenopleiding en studeerde geneeskunde aan de universiteit in Antwerpen. Vervolgens besloot hij door te studeren voor psychiater in Groningen.

Rector Johan Supèr waardeert het zeer dat Haarman de school op de hoogte stelt van zijn promotie. Dit is een mooi voorbeeld van ‘stapelen’, waar Supèr een voorstander van is. “Sommige leerlingen zijn laatbloeiers of komen uit een gezin waar studeren niet gewoon is. Ik ken veel mensen die via ‘stapelen’, uiteindelijk ver komen. Ik hoop dat dit voorbeeld inspireert om altijd te blijven leren en ontwikkelen”, aldus Supèr.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.