open avond bij landstede mbo

Bezoekers van de Open Avond vinden er informatie over alle mbo-opleidingen. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden. Vind je het moeilijk om een vervolgopleiding te kiezen en kun je wel wat extra hulp gebruiken? Maak dan een afspraak met een van de studieloopbaanadviseurs van Landstede MBO.

Locaties

Landstede MBO Harderwijk
– Westeinde 33, Mecklenburglaan 3, Parkweg 4b en De Sypel 2
– Lelystad; Het Ravelijn 1
– Dronten; Het Perron, De Arend 4

Landstede MBO Raalte
– Zwolsestraat 63a

Landstede MBO Zwolle
– Assendorperdijk 31, Assendorperdijk 55, Dokterspad 2, Fuchsiastraat 1, Stadionplein 12 en Rechterland 1

Meer informatie
Op de website van Landstede MBO vind je meer informatie. Hier kun je je ook aanmelden voor de Open Avond. Bel voor informatie of een afspraak met de studieloopbaanadviseurs met het gratis infonummer 0800-0245666 (tijdens kantooruren).

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.