omnihuus opent deuren op zaterdag 11 febr van 1000u tot 1300u

Omnihuus opent deuren op zaterdag 11 febr van 10.00u tot 13.00u Wij openen de deuren nu ook op enkele zaterdagen in 2017.Kom allen op zaterdag 11 februari tussen 10:00 uur en 13:00 uur een kijkje nemen achter de schermen in ons archief in het Omnihuus.In ons archiefcentrum kun je zelf zien wat wij allemaal over Mariënheem hebben vastgelegd.o.a. Vele oude foto’s van families, school, verenigingen en gebeurtenissen uit het dorp. Video opnames.Krantenartikelen en andere items die zijn gepubliceerd.Tijdens de opening is ook het foto/videojaaroverzicht van 2016 te zien……   Het team van het Omnihuus is nog steeds op zoek naar oude foto’s, video’s van families, verenigingen en gebeurtenissen uit het dorp. Hebt u thuis nog dingen die voor ons interessant zijn. Breng ze zaterdag mee en wij scannen ze dan in, of maken een foto. Daarna kunt u het weer meenemen. Omnihuus biedt u de mogelijkheid om oude videobanden en 8 mm film om te laten zetten op DVD.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.