olympisch goud naar wielercafe

Ze won op de Spelen van Rio van vorig jaar op indrukwekkende wijze het baanonderdeel Keirin. Ligtlee heeft toegezegd haar gouden medaille mee te nemen naar Raalte. Ze startte haar carrière op de crossfiets en behaalde tal van internationale jeugdtitels alvorens over te stappen naar het baanwielrennen.

Het organiserende CRT heeft ook Mathieu Hermans gestrikt, eind jaren tachtig van de vorige eeuw tienmaal etappewinnaar in de Ronde van Spanje. Maar hij kan ook leuk vertellen over de twee Tours die hij als laatste eindigde. In die periode was het immers nog een eer met de rode lantaarn in Parijs te eindigen, daar waren allerlei slinkse trucs voor nodig. Ook van de partij Leon van Bon, Gerben Löwik en Henri Dorgelo. Deze laatste mag dan als profwielrenner niet veel successen geboekt hebben, in het wielercircuit staat hij bekend als een geweldige verteller. Hij gaat ongetwijfeld geweldige verhalen vertellen over zijn periode als ploeggenoot van Greg Lemond.

Wielercafé Raalte vindt plaats in Vital Centre Raalte. Eigenaar daarvan is triatleet Edwin Ophof, hij is natuurlijk ook van de partij. Ook Raaltenaar, en oud Nederlands tijdritkampioen Jos Wolfkamp zal er zijn. Zij zullen zich mengen tussen het publiek. Vital Centre wordt weer een avond lang omgebouwd in een echte cafésfeer. Er zullen lekkere Belgische biertjes zijn. Huisband Stillus zorgt voor swingende rockmuziek. Vanzelfsprekend wordt ook ‘petje op petje af’ gespeeld.

Kaarten à 15 euro zijn te koop bij Lederwaren Schulten in Raalte, Vital Centre Raalte en Heino en KokkieBikes in Lemelerveld. Online kaartverkoop is mogelijk via staging2.vanbon-sport.nl. Meer informatie op staging2.wielercaferaalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.