olst wijhe overweegt aanvraag keurmerk cittaslow

Cittaslow – wat staat voor ‘langzame stad’ – is een internationaal keurmerk voor gemeenten tot 50.000 inwoners.  Voor dit keurmerk moet je op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit goed scoren.

Olst-Wijhe heeft in de afgelopen maanden onder het lokale bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties een verkennende studie uitgevoerd naar de meerwaarde en draagvlak van dit keurmerk. Zo is gekeken naar de manier waarop dit voor marketing meerwaarde zou kunnen hebben.

Op 27 februari vergadert de gemeenteraad over de toepasbaarheid van het keurmerk Cittaslow voor Olst-Wijhe. Op basis van de uitkomsten daarvan wordt besloten of daadwerkelijk overgegaan wordt tot het aanvragen van het keurmerk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.