olst viert internationale vrouwendag in holstohus

Hoewel de dag officieel op 8 maart valt, wordt in Olst het feestje twee dagen later gevierd. Op die avond is er van alles te beleven: van muziek en toneel tot mini-workshops tot internationale hapjes proeven. Ook is er gelegenheid voor een Meet & Greet met lokale politici.

Na een cabareske bijdrage van Corinda van Tilborg kun je deelnemen aan mini-workshops van handmassage tot een fotoworkshop. Gedurende de avond zijn er korte zang- en muziekoptredens met als afsluiter een optreden van de swingende cover band Senso waarop lekker gedanst kan worden.

De avond is voor en door vrouwen maar iedereen is vanaf 21:00 welkom in de Brasserie in het Holstohus. Deze avond is in samenwerking met o.a. ’t Nut, ‘ut Hus, Bibliotheek en de Brasserie.

De entree is gratis. Stuur voor aanvullende informatie een bericht naar internationalevrouwendagolst@gmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.