nog een keer rennen in olst

Tijdens de Eversbergcross die afgelopen zondag plaats vond in Nijverdal verzekerden Judith van der Beek en Mark Groot Bronsvoort zich definitief van de eindzege in de 5 km-klassementen van het SCC.

Met de tweede plaats van Groot Bronsvoort achter Robert Gerritsen is hij onbereikbaar geworden voor zijn plaatsgenoot Jorn Lammers. Bij de dames was de overwinning op de 5 kilometer voor Elke Pronk uit Hellendoorn. De dochter van oud-topatlete Marian Freriks was ongenaakbaar.

Hoewel Marjolein Hofhuis uit Raalte maximaal scoorde voor het klassement kan de in Nijverdal afwezige Judith van der Beek ook in de afsluitende Bunkercross niet meer ingehaald worden.

De eerste plekken in alle categorieën mogen dan bekend zijn, toch is de strijd om de overige podiumplekken nog niet gestreden. Die zal, zowel wat betreft het SCC als de Cross League Oost, op zondag 26 februari haar ontknoping beleven met de Bunkercross in Olst. Start en finish is op Landgoed de Haere. Om 10.15 uur start de 1 km; om 10.45 uur de 2 km; om 11.30 uur de 5 km en om 12.30 uur de 10 km.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.