noah en elena beste voorlezers van raalte

Dit jaar waren er zestien schoolkampioenen die streden om de titel Raalter Voorleeskampioen 2017. Twee van hen zijn nu door naar de regionale ronde. 

De zestien deelnemers waren afkomstig uit de groepen 7 en 8. Bij de voorrondes, die plaatsvonden op de scholen, kwamen zij als de allerbeste voorlezer uit de bus. De voorlezers mochten zelf bepalen uit welk kinderboek ze zouden voorlezen. Ter voorbereiding konden de voorlezers deelnemen aan een Workshop Voorlezen die werd gegeven door Sandra Oosterveen, docent Nederlands.

Jury
De juryleden hadden het net als ieder jaar weer zeer moeilijk. Er wordt gelet op tempo, stemgebruik en contact met het publiek. De juryleden waren dit jaar: Annet Ellenbroek, Anneke Grit, Sandra Oosterveen en Lidy Holtmaat. 

Supporters
De supporters waren er niet alleen voor de gezelligheid. Met spandoeken hebben zij hun kampioen zo goed mogelijk aangemoedigd.

Regionale ronde
De winnaars gaan door naar de Regionale Voorleesronde op 1 maart in het Holstohus te Olst. Hierna volgt een provinciale finale en tot slot de landelijke finale.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.