nl doet bij de strenkhaarshoeve in lemelerveld

Bij De Strenkhaarshoeve zijn die klusjes onder andere helpen met het aanleggen van de moestuin en speelterrein voor de deelnemers van de zorgboerderij.  Maken van een gereedschapskar, zodat deelnemers makelijker hun gereedschap kunnen vinden en opruimen. Opknappen van speelgoed enz.

Ook zou hulp bij het opknappen en plaatsen van de tuinhuisjes zeer welkom zijn. Vind je het leuk om te komen helpen, dan wordt je getrakteerd op een heerlijke lunch. Je kan je opgeven via de site van NL-doet, maar je mag ook contact opnemen met Marjonne, zij kan ook meer informatie geven. 06-31000271

Ook als je maar een paar uurtjes wilt helpen ben je van harte welkom!

Zowel 10 als 11 maart is mogelijk!! 

Zorgboerderij De Strenkhaarshoeve ligt aan de Strenkhaarsweg 19, Lemelerveld

Kijk ook eens op onze website staging2.destrenkhaarshoeve.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.