nieuwe zendmast heeten in gebruik genomen

In 2013 heeft het ministerie van Veiligheid en Justitie landelijk in beeld gebracht waar er dekkingsproblemen waren in de communicatievoorziening van de hulpverleningsdiensten. Daarbij bleek er ook sprake te zijn van een dekkingsprobleem rond de dorpskern Heeten. Er is toen bij het ministerie aangedrongen om dit probleem op te lossen.

Het ministerie kon echter, door andere prioriteiten, niet eerder dan vanaf 2015 werken aan een oplossing. In dat jaar zijn de voorbereidingen gestart voor het plaatsen van de extra zendmast. Eind 2016 is de bouw van de zendmast met de bijbehorende installatie is op het bedrijventerrein de Telgen in Heeten, naast de brandweerkazerne, afgerond. Vandaag is de laatste hand gelegd aan de installatie, zodat deze nu operationeel is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.