naborrel sessie over cultuur en educatie

Iedereen is welkom om deel te nemen, ook als je nog niet bij Olst Borrelt aanwezig kon zijn. Het programma start om 15.00 uur met een korte introductie. Die wordt meteen in het kader van het thema van de Naborrel geplaatst: kunst, cultuur, educatie en ook het betrekken van jeugd en jongeren bij het Olster Transitie-initatief. Dit wordt gevolgd door een brainstorm over hoe een duurzame samenleving in Olst er in de toekomst uit kan gaan zien. Vervolgens worden ideeën die daar uit voortkomen uitgewerkt tot concrete actieplannen.

De bijeenkomst vindt plaats in de ruimte boven de bibliotheek in het Holstohus. Aanvang is om 15.00 uur. Het programma duurt ongeveer twee uur. Deelname is gratis, maar donaties zijn altijd welkom. Meer informatie via staging2.olstintransitie.nl , de Facebookpagina OlstInTransitie of via olst.in.transitie@gmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.