muzikale workshop kunstschilderen in holstohus

Deze workshop komt voort uit het initiatief van de Iraanse Ideh Rashidi om vrouwen uit de gemeente met elkaar te verbinden. Ze heeft ervaren dat het soms lastig is om nieuwe mensen te ontmoeten. Uthuus faciliteert dit initiatief. Ontspanning, plezier en gezelligheid staan voorop tijdens de bijeenkomst.

“Deelnemers kunnen op een laagdrempelige manier ervaren hoe fijn het is om creatief bezig te zijn”, legt Joke Proper uit. “Bij verbeelding zijn woorden niet nodig. Hierdoor is deze workshop ook heel geschikt voor statushouders die nog maar net in Olst-Wijhe zijn komen wonen.”

De gratis workshop duurt van 10.00 tot 11.30 uur. Schilderervaring is niet nodig. Neem voor meer informatie contact op met Elleke Steenbergen via 06-45820705 of e.steenbergen@uthuus.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.