mooiste boerinnen weer naar bathmen voor miss verkiezing

Nu volgens de organisatie korte metten is gemaakt met onterechte stigmatisering van boerinnen, wordt getracht de complete agrarische sector steeds aantrekkelijker te maken. Trendwatcher Adjiedj Bakas merkte begin dit jaar al eens op dat de burger boeren weer sexy begint te vinden. Dit is tevens te merken aan de populariteit van de boerinnenkalender en bijbehorende missverkiezing.

Agrarische kennis
De vierde editie van dit evenement bij manege ’t Ruiterkamp in het Overijsselse Bathmen vormt de kick-off van de hippische week “Bathmen te Paard”. Tijdens drie verschillende verkiezingsrondes, waaronder een agrarische kennisquiz, zullen de deelneemsters hun beste beentje voor zetten. Op basis van hun uitstraling en kennis wordt één van de negen dames tot winnares en dus Miss Boerin 2017 gekroond.

Dit jaar vertegenwoordigt Susan Denkers de provincie Overijssel. Susan volgt de opleiding Paraveterinair, is dol op dieren, werkt bij een koeien- en kippenboerderij en rijdt graag op haar crossmotor. Het welzijn van dieren is voor Susan het belangrijkste streven binnen de sector.

Jury
De jury bestaat uit vier bijzondere leden, waaronder de winnares van vorig jaar, Jildau Broekens. Maar ook Jamm Models-model Jessica van der Hulst neemt plaats in de jury. Naast hen WML-reporter Mark Kampers en melkveehouder Minne Hiemstra als afgevaardigde van de Agrarische Jongeren Nederland. De juryleden zullen hun oordeel vellen terwijl de deelneemsters zichzelf presenteren in diverse outfits. Tijdens de verschillende rondes zijn zij te zien in een overall, paardrijkleding en een sexy cocktailjurk. Maar niet alleen de jury bepaalt wie er tijdens deze avond gekroond zal worden tot Miss Boerin 2017. Ook het publiek kan stemmen op een favoriete boerin; vooraf via Facebook en tijdens de verkiezing middels een stembiljet.

De verkiezing start om 20.00 uur bij manege ’t Ruiterkamp in Bathmen. De danslaarzen kunnen van stal gehaald worden, want de muziek wordt tijdens dit avondvullende programma verzorgd door DJ Knut en liveband Kraakthelder. De presentatie is op veler verzoek ook dit jaar weer in handen van Sushilla Kouwen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de deelneemsters tijdens deze avond te ontmoeten tijdens een “Proost, groet & ontmoet”.

Meer informatie is te vinden op staging2.missboerin.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.