metal up your ass in elckerlyc luttenberg

Elckerlyc en metal, dat hoort bij elkaar. In de jaren tachtig, begin jaren negentig stonden diverse grote metalbands in de zaal, die gold als de hardrocktempel van het Oosten. Slayer, Vengeance, Uriah Heep, Mucky Pup, Venom, Gorefest, noem ze allemaal maar op. Overtreffen lukt niet meer, maar oude tijden laten herleven wel. Vier jaar geleden begonnen de Caveriders met de organisatie van een jaarlijkse metaltributeavond. Jarenlang tijdens carnaval, maar dit jaar voor het eerst een weekje ervoor.

Op veler verzoek zal Metallica tribute band, Present Danger de avond afsluiten. Deze band behoeft geen introductie meer. Vorig jaar stonden de heren ook al op het podium van Elckelryc. Hun succes op het grote Graspop festival in Belgie, waar Present Danger voor meer dan 10.000 man mocht afsluiten, zegt al genoeg over de kwaliteit en populariteit van de band.

Ronnie James Dio
Ronnie James Dio is volgens velen de beste rock zanger aller tijden. Tribute band DEO heeft een zanger in haar gelederen die Dio doet herleven. Holy Diver, Rainbow in the Dark, Don`t Talk To Strangers zijn een paar van de klassiekers die DEO speelt. Toxicity uit België opent deze avond met een eerbetoon aan System Of A Down. Een buitenbeentje maar wel een die er toe doet! In België en omstreken een graag geziene gast op festivals.

Aanvang is om 20.00 uur. Toxicity trapt af om 20.30 uur. De entree bedraagt 15 euro (let op: in Luttenberg kan niet gepind worden).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.