meesterburger heino geeft indrukwekkende speech

“Een dorp waar ik super trots op ben”, zo omschreef Jansman ‘zijn’ Heino. “Een dorp waar het goed toeven is en waar vele faciliteiten zijn. In Heino valt niemand tussen wal en schip. Iedereen wordt probleemloos opgenomen.”

Maar, zo stelde de Meesterburger, er zijn ook nog te veel negatieve geluiden tegen de Gemeente Raalte. “Geluiden voor een terugkeer naar de oude gemeente Heino. 18 miljoen euro investeren in een nieuwe zwembad Tijenraan en tegelijk een bezuinigingstaak bij Zwembad de Tippe neerleggen. Ze bint in Roalte niet goed wies. Lieve mensen. We moeten accepteren dat we in een gemeenschap horen met vele andere mooie dorpen. We moeten ophouden met hunkeren naar de oude gemeente Heino. We zijn inmiddels 16 jaar verder. We moeten open staan voor onze buren en vooral samenwerken met buurtdorpen.”

De gehele speech is te lezen in de bijlage. Hij zal ongetwijfeld bij de vele aanwezigen zijn blijven hangen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.