martijn jansman nieuwe meesterburger van heino

In een ludieke act met als thema ‘Poetin hekt Heino’ werd Jansman met een hek aan de hand ontmaskerd. De kersverse Meesterburger kreeg door Peter Boerdijk de ambtsketting omgehangen. Jansman, die zaterdag ook zijn 42ste verjaardag vierde, is de 14e Meesterburger, een functie die in het leven is geroepen na de gemeentelijke herindeling in 2001.

Martijn, in het dagelijks leven eigenaar van reclamebureau N35 Media, is trots op zijn eretitel. “Ik voel me vereerd met deze functie. Alhoewel ik wel vraagtekens heb bij het nut van de Meesterburger, nu de burgemeester van de Gemeente Raalte gewoon in Heino woont”, grapt hij. “Ik zal eens goed nadenken hoe ik mijn rol in ga vullen. Maar ga er maar van uit dat het ludiek gaat worden met een politiek en carnavalesk tintje.“

500 bezoekers
Het gala werd met 500 bezoekers goed bezocht. Als dat de opmaat is voor het verloop van het komende carnavalsfeest, dan hoeven de Sökkestoppers zich absoluut geen zorgen te maken. Het was gisterenavond een fantastisch feest in de residentie met optredens van de eigen dansgroepen, K3, President Trump, volkszanger Robert Pater en Marco ten Kate.

Prins Johnny en Adjudant Twan hadden nog een mooie flashmob voorbereid, die de hele zaal rond ging. Dat was wel een heel mooi schouwspel. Voordat het publiek huiswaarts keerde trakteerde DJ Hitch nog op een daverende laatste muziekset, waardoor de residentie veranderde in een dampende stampende feestzaal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.