lisanne spanbroek uit olst wil door in landelijk cdja bestuur

Met ruim 1.700 leden en meer dan 165 activiteiten per jaar is het CDJA een bruisende politieke jongerenorganisatie. Met afdelingen in de IJsseldelta, Twente en het overkoepelende CDJA Overijssel is er altijd een lokale afdeling waar jongeren tot en met 31 jaar terecht kunnen.

“Het CDJA zag haar ledenaantal het afgelopen jaar flink oplopen, de hernieuwde en gezamenlijke focus op ledenwerving en ledenbinding werpt zijn vruchten af”, aldus Lisanne. “Het zal geen verrassing zijn: graag ga ik door als Dagelijks Bestuurslid Ledenwerving & Ledenbinding. Er is veel werk verzet en er is nog genoeg te doen. Ik heb er in ieder geval zin in en hoop samen met de leden te mogen blijven bouwen aan een vitale vereniging.”

De deadline om te solliciteren is op 1 maart, hierna zal een selectiecommissie de sollicitanten doorlichten, bevragen en indien goedgekeurd voordragen aan het Algemeen Bestuur. Zodra deze de voordracht goedkeuren zijn de leden aan het woord, zij kiezen op het CDJA-congres op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei in Groningen wie de functie mag vervullen.

Lisanne werd vorig jaar op 21 mei tijdens het CDJA-Lustrumcongres als enige kandidaat voorgedragen en verkozen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.