lions raalte zamelt koffiepunten in voor voedselbank

De economie trekt aan, maar niet iedereen profiteert ervan. Ook in het werkgebied van Voedselbank Raalte e.o. (van Olst tot Lemelerveld) leven nog veel mensen onder de armoedegrens. Ze zijn voor hun eten deels aangewezen op de Voedselbank.

Koffie bederft niet en wordt dan ook maar zelden aangeboden door supermarkt en toeleveranciers. “Als je voor 40 euro moet rondkomen, is een pak koffie vaak te duur”, aldus Roel Kamping, coördinator van de Lionsclubactie. De lokale Lionsafdeling haakt aan op de landelijke actie. Alle koffiepunten worden ingeleverd bij Douwe Egberts, die het resultaat met circa 15 procent verhoogt.

Inwoners van Salland kunnen hun DE-koffiepunten deponeren in de inzameldozen die staan bij:
Raalte: Jumbo Centrum, Jumbo Noord, Dirk en Albert Heijn
Heino: Albert Heijn en Boni
Olst: Plus en Boekhandel Korten
Wijhe: Albert Heijn en Boni
Lemelerveld: Coop
Heeten: Plus
Luttenberg: Coop

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.