Home / archiefcentraal / lettelse revue trekt kleine 1 500 bezoekers

lettelse revue trekt kleine 1 500 bezoekers

De kleedkamer, de wachtruimte, het toneel en de zaal zijn inmiddelsweer netjes opgeruimd. Fraizle kan de gehuurde (bijna geleende) apparatuur weer ophalen. De kleding wordt gewassen en kan terug naar de ‘Zolder van Agnes’. Decorstukken zijn opgeruimd, ofwel in de opslag, ofwel in de afvalcontainer. Dames van de schmink hebben letterlijk hun koffers gepakt. De aankondigingsborden zijn weer uit het Lettelse straatbeeld verdwenen.

“Het publiek was zes avonden fantastisch en zeer enthousiast”, blikken de organisatoren kort maar krachtig terug. De volgende blik is namelijk alweer vooruit, want volgend jaar komt de Lettelse Revue weer met een geheel nieuwe voorstelling.

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.