lettelse revue trekt kleine 1 500 bezoekers

De kleedkamer, de wachtruimte, het toneel en de zaal zijn inmiddelsweer netjes opgeruimd. Fraizle kan de gehuurde (bijna geleende) apparatuur weer ophalen. De kleding wordt gewassen en kan terug naar de ‘Zolder van Agnes’. Decorstukken zijn opgeruimd, ofwel in de opslag, ofwel in de afvalcontainer. Dames van de schmink hebben letterlijk hun koffers gepakt. De aankondigingsborden zijn weer uit het Lettelse straatbeeld verdwenen.

“Het publiek was zes avonden fantastisch en zeer enthousiast”, blikken de organisatoren kort maar krachtig terug. De volgende blik is namelijk alweer vooruit, want volgend jaar komt de Lettelse Revue weer met een geheel nieuwe voorstelling.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.