lemelerveld viert jubileumeditie carnaval op uitbundige wijze

Naast de bekende grote wagenbouwgroepen uit Lemelerveld (Brasil, Goed te Passe, de Paria’s en Simpel) bestaat de grote zaterdagoptocht uit vele grote en kleine creaties. Naast het eigen dorp wordt de optocht gevormd door deelnemers uit vele andere dorpen, zo waren afgelopen jaar deelnemers te bewonderen uit onder andere Hoonhorst, Lemele, Mariënheem, Raalte en Vilsteren.

Dat het carnaval van de Sprokkelaars groter is dan het Sprokkeldorp, is ook in de avonden goed te merken. Met een ideale locatie (Residentie Reimink) en een afwisselend muziekprogramma is het Sprokkeldorp jaarlijks gastheer voor carnavalsvierders uit diverse omliggende dorpen en regio’s. Dit jaar wordt de Residentie in beweging gebracht door DJ Team het Einde, Party DJ Marcel, DJ HitcH en oud DJ’s John Hasty en Wiecher. Zij krijgen versterking van Ronnie Ruysdael (zaterdagavond), Jopie Vogelvang (zondagmiddag), Martin Dams (zondagavond) en Marco ten Kate (dinsdagavond).

Naast de optocht op zaterdag en het feestelijke programma in de Residentie kent het carnaval vele tradities maar ook vernieuwingen. Vernieuwingen die er de afgelopen 55 jaar voor gezorgd hebben dat carnaval in Lemelerveld een feest is voor iedereen. Voor de allerkleinsten is er de kindercarnaval op maandagmiddag. De iets oudere jeugd komt op vrijdagavond aan zijn trekken tijdens het Tienercarnaval en de Teenageparty. Voor de senioren is er de carnavalsbingo op maandagmiddag.

Zo is er voor ieder wat wils. Ben jij geen echte feestvierder in de zaal van de Residentie? Kom dan toch eens kijken naar de Multilight Verlichte Optocht op dinsdagavond. Deze Sprookjesachtige optocht zorgt ieder jaar weer voor betoverende beelden. De mooiste wagens uit de regio doen mee en worden prachtig verlicht met de nieuwste verlichtingstechnieken. De verlichte loopgroepen zorgen er voor dat het een dynamisch en feestelijk geheel wordt.

De Sprokkelaars nodigen je graag uit voor vijf dagen carnaval. Kijk op staging2.sprokkelaars.nl voor het complete programma met alle aanvangstijden en aanvullende informatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.