lemele buigt vier keer voor voorwaarts

Na een struikelpartij van Jordy Harms mocht Gert Dogger in het openingskwartier vanaf elf meter de score openen. Met slechts 1-0 en de rust in aantocht zat er misschien een verrassing aan te komen. Je weet maar nooit. Countertje, doelpuntje stelen en proberen de pot dicht te houden.

Die gedachte werd pal voor de thee aan gort geschoten door alweer Dogger, die daarmee het duel op slot gooide. Na de onderbreking pikte topscorer Jordy Harms zijn goaltje mee. In de slotfase mocht Dogger vanuit een schitterend genomen vrije trap zijn persoonlijke trilogie voltooien (4-0).

Voor Lemele rest de wetenschap dat het zich zonder de routiniers Henri ten Kleij en Steven Warmelink (tezamen liefst acht levenskruisjes) kranig verweerd had tegen de lijstaanvoerder van 3D. De thuisploeg van trainer Dick Beverdam maakte geen fout, maar zag concurrent ON Almelo twee punten verspelen tegen Blauw Wit ’66.

In 3D leidt Voorwaarts met 43 uit 16. ON volgt met 37 uit 15. Bergentheim staat met 34 uit 15 geparkeerd op plaats drie. Lemele is hekkensluiter en peurde slechts een puntje uit 16 duels.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.