kirsten van teijn brengt zalf naar heino

Kirsten komt uit het Noord-Hollandse Heiloo en begon daar al op jonge leeftijd met spelen bij het jeugdtheater. Daarna gaat ze studeren aan Koningstheateracademie in Den Bosch, waar ze in 2013 afstudeert. In 2014 debuteert ze met haar voorstellingen Heiloos, waarmee ze het hele land door toerde. 

‘Zalf’ is haar tweede voorstelling en gaat over jeuk. Kirsten heeft jeuk van binnenuit, ze zegt dat het een emotie is. Maar ze krijgt het ook van de wereld om haar heen. In haar voorstelling vraagt ze zich af of je moet krabben als je jeuk hebt. Soms moet je niet krabben, maar het laten jeuken. Want als je op één plek krabt, begint het ergens anders weer te jeuken. En als iemand zegt ‘stop’ wordt het alleen maar erger. Kisten stopt niet, ze is pas net begonnen. ‘Zalf’ is een muzikale cabaretvoorstelling die jeuk naar het theater brengt maar ook de zalf.                                                                                                               

Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 17 februari om 20.30 uur in Theater Podium Heino. Er zijn geen kaarten meer beschikbaar voor deze voorstelling. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.