king of the world opent beach boys zaterdag ribs and blues

King Of The World heeft vanaf de oprichting in 2012 een vliegende start gemaakt . Erwin Java, een van de beste gitaristen van Nederland, heeft samen met Fokke de Jong de band opgericht. Fokke drumde eerder bij Normaal en kent de klappen van de zweep. In Ruud Weber (zang en bas) vonden zij een karakteristieke frontman. Govert van der Kolm maakt het kwartet compleet als toetsenist.

De groep greep vorig jaar de kans om onder leiding van producer Erwin Musper het laatste album ‘Cincinnati’ in Amerika op te nemen. De band was al eerder met veel succes te gast in Raalte. Nu komen ze terug, in de exclusieve XL bezetting met blazers, voor de aftrap van een unieke avond.

KOTW , Golden Earring, The Beach Boys en de Edwin Evers Band staan op zaterdag 3 juni in deze volgorde op de Mainstage

Pre Party met Bas Paardekooper & The Blew Crue
Zondag 2 april

Het traditionele voorproefje op Ribs & Blues, de zogeheten ‘Pre-Party’, wordt op zondag 2 april gehouden bij Taveerne Tivoli in Raalte. Dat betekent: even napraten over vorig jaar, even vooruitkijken naar de komende editie met het laatste nieuws van de organisatie en natuurlijk goede(roots & blues)muziek.

Voor een jonge, nu nog onbekende streekgenoot volgt ook traditiegetrouw een hoogtepunt; hij of zij wordt gepresenteerd als de nieuwe Ribs & Blues Sheriff 2017 en is daarmee 2 dagen lang de baas in het Kidsadventure Land.

Vanaf drie uur ’s middags is iedereen gratis van harte welkom, bij goed weer in de grote tuin aan de Zwolsestraat van Taveerne Tivoli. Bas Paardekooper and The Blue Crew komen optreden.

King Of The World heeft vanaf de oprichting in 2012 een vliegende start gemaakt . Erwin Java, een van de beste gitaristen van Nederland, heeft samen met Fokke de Jong de band opgericht. Fokke drumde eerder bij Normaal en kent de klappen van de zweep. In Ruud Weber (zang en bas) vonden zij een karakteristieke frontman. Govert van der Kolm maakt het kwartet compleet als toetsenist.

De groep greep vorig jaar de kans om onder leiding van producer Erwin Musper het laatste album ‘Cincinnati’ in Amerika op te nemen.

De band was al eerder met veel succes te gast in Raalte. Nu komen ze terug, in de exclusieve XL bezetting met blazers, voor de aftrap van een unieke avond.

 

Pre Party met Bas Paardekooper & The Blew Crue

Zondag 2 april

 

Het traditionele voorproefje op Ribs & Blues , de zogeheten ‘Pre-Party’ zal op zondag 2 april worden gehouden bij Taveerne Tivoli in Raalte.

Dat betekent: even napraten over vorig jaar, even vooruitkijken naar de komende editie met het laatste nieuws van de organisatie en natuurlijk goede(roots & blues)muziek.

Voor een jonge, nu nog onbekende  streekgenoot volgt ook traditiegetrouw een hoogtepunt; hij of zij wordt gepresenteerd als de nieuwe Ribs & Blues Sheriff 2017 en is daarmee 2 dagen lang de baas in het Kidsadventure Land.

 

Vanaf drie uur ’s middags is iedereen van harte welkom, bij goed weer in de grote tuin aan de Zwolsestraat van Taveerne Tivoli. Bas Paardekooper and The Blue Crew komen optreden !

 

 

Zondag 2 april , Pre-Party Ribs & Blues,

Taveerne Tivoli  in Raalte, aanvang 15.00 uur m.m.v. Bas Paardekooper & The Blew Crue , entree vrij

 

Zaterdag 3 juni, openingsavond Ribs & Blues 2017

Festivalterrein aan de Domineeskamp , Raalte

King Of The World XL, Golden Earring, The Beach Boys , Edwin Evers Band.

Kaartverkoop en informatie:  staging2.ribsenblues.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.