karin van der toorn stopt als voorzitter lto salland

Van der Toorn werd in september nog unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter van LTO Salland. Vervolgens liet ze geregeld van zich horen.

In de nieuwsbrief van LTO Salland kondigt de organisatie echter het vertrek aan van haar voorzitter. “Tot onze grote spijt moeten we melden dat onze voorzitter, Karin van der Toorn, door privéomstandigheden het voorzitterschap van LTO Salland gaat neerleggen”, schrijft het bestuur, dat ook aangeeft dat het om een scheiding gaat.

Omdat de taken van de voorzitter de nodige tijd en aandacht vragen, zal oud-voorzitter Ben Haarman de komende tijd haar taken in afgeslankte vorm overnemen, samen met het bestuur. Het gaat om een periode van maximaal drie maanden waarin het bestuur op zoek gaat naar een nieuwe voorzitter.

De Algemene Ledenvergadering wordt vooralsnog uitgesteld tot het moment dat een nieuwe voorzitter gevonden is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.