kandidaat kamerleden d66 bezoeken nieuw tijenraan

D66 Kamerlid en kandidaten Kees Verhoeven (nr. 7), Jessica van Eijs (nr. 14), Arend Meijer (nr. 25) en Bert Terlouw uit Raalte (nr. 49) onderwerpen zich aan de duurzame aspecten van Nieuw Tijenraan in Raalte, straks de meest duurzame multifunctionele sport- en zwemaccommodatie van Nederland.

Kandidaat-Kamerlid Bert Terlouw: “Er is me gevraagd een lokaal duurzaam project te zoeken in Raalte en dat was natuurlijk niet moeilijk. Nieuw Tijenraan wordt niet alleen als gebouw duurzaam, maar is ook sociaal duurzaam. Er wordt namelijk sterk ingezet op nauwe samenwerking met het Sportbedrijf en de gebruikers. Ook wordt een deel van de opdracht uitgevoerd door lokale bedrijven wat weer goed is voor de werkgelegenheid.”

Wethouder Duurzaamheid Frank Niens, projectleider Arjen Jansen en commercieel directeur Jeroen Geurts commercieel adjunct-directeur bij Vaessen Algemeen Bouwbedrijf B.V geven de kandidaten een rondleiding en geven toelichting op alle duurzame in-en-outs.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.