kaarten wielercafe raalte met boogerd gaan rap

De kaartverkoop verloopt dus gestaag. Bijzonder is dat onze zustervereniging Heikera uit Heino liefst twintig kaartjes gekocht heeft”, vertelt CRT’er Johan Kiekebosch. “Deze zijn deels beschikbaar voor hun sponsoren en worden deels verloot onder de vrijwilligers.”

Boogerd is niet de enige grote naam. Het organiserende CRT heeft ook Matthieu Hermans, die tien etappes won in de Ronde van Spanje, gestrikt. Net als vorig jaar is ook Léon van Bon van de partij. Uit de regio komen Gerben Löwik en Henry Dorgelo. Ook bijzonder is de komst van de 22-jarige Elis Ligtlee, die op de Spelen van Rio het spectaculaire baanonderdeel Keirin won.

Vrijwilligers
Maar, zo benadrukt de organisatie, het Wielercafé blijft geheel een zaak van vrijwilligerswerk. “Hoewel we van diverse kanten horen dat er sprake is van een professionele opzet”, aldus Kiekebosch. De organiserende commissie bestaat uit zes personen, op de dag zelf zijn ook tientallen vrijwilligers actief. Allemaal CRT-leden.

“Vanzelfsprekend zijn ook diverse professionals in touw, waarbij aangetekend moet worden dat vele bedrijven ons steunen door hun diensten en producten gratis of voor forse kortingen aan te bieden.”

Bezoekers treffen overigens een vernieuwde zaalopstelling aan. “We draaien alles negentig graden. Daardoor wordt de zaal ‘breder’, en zit men achterin de zaal dichter bij het podium dan vorig jaar. Samen met het sterk verbeterd geluid kan iedereen dan nog meer genieten.”

Kaartverkoop
De kaarten die er nog zijn, zijn te koop bij Lederwaren Schulten in Raalte, Vital Centre Raalte en Heino en KokkieBikes in Lemelerveld. Online kaartverkoop is mogelijk via staging2.vanbon-sport.nl. De kaarten kosten 15 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.