Home / archiefcentraal / jort uit heino herdenkt overleden oom met alpe dhuzes

jort uit heino herdenkt overleden oom met alpe dhuzes

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Dreamway to Life is een familieteam, bestaande uit zes personen. Jort en zijn vader Peter Heuver fietsen op 1 juni de legendarische Alpe d’Huez op ter nagedachtenis aan oom en zwager Maarten van Es. De overige teamleden zijn de familieleden Jacinta, Marrit, Janneke en Merle.

Beloofd
Jort: “Voor mij is de Alpe d’HuZes een nagedachtenis aan Maarten, deelname hieraan heb ik hem beloofd bij onze laatste ontmoeting. Het moet een legendarische dag worden waarbij de Alp voor mij voor altijd verbonden blijft aan Maarten. Maar tegelijk hoop ik sponsorgeld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek tegen kanker. Dat gaat via het inschrijfgeld. We moeten als team € 5000 daarvoor meenemen.  De teller staat nu op ruim € 1200!”

Helpen kan door geld  te doneren via de site van het team www.dreamwaytolife.nl. Elke bijdrage is er één en is van harte welkom. Wil je contact met het team , dat kan  via het emailadres: info@dreamwaytolife.nl.

Wil je als bedrijf sponsoren of heb je andere mooie ideeën die kunnen bijdragen aan ons doel laat het ons dan ook weten via genoemde emailadres.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.