inschrijven voor sallands got talent kan nog een weekje

Op zondag 26 maart wordt de voorronde gehouden en kunnen de talenten een plaats verdienen in de finale op zaterdag 6 mei in het HOFtheater in Raalte. Voor elke vorm van talent biedt de talentenjacht een podium. Solo of in een groep, het maakt niet uit.

Tijdens de afgelopen editie van Salland’s Got Talent in 2016 ging Jeffrey Kleine Koerkamp er met de juryprijs vandoor en sleepte Dansgroep Discover van Kwiek de publieksprijs in de wacht. Wie wordt de winnaar van de zesde editie?

Geef je voor 1 maart op via staging2.hofinsalland.nl op de pagina Salland’s Got Talent. De voorronde vindt plaats op zondag 26 maart om 15.00 uur in het HOFtheater en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.