Home / archiefcentraal / inplant ruilservice bij huyskweker pot

Huyskweker Pot in Mariënheem start weer met het nieuwe seizoen van de inplantservice. 

inplant ruilservice bij huyskweker pot

Iedereen die langwerpige balkonbakken of vierkante terrasbakken (met waterreservoir) heeft gekocht in voorgaande jaren, kan deze vanaf nu weer inleveren. Daarbij kiest de klant een mengsel of sortering in de kleuren die hem/haar aanspreken. De medewerkers van Huyskweker Pot zorgen er vervolgens voor dat het ingeplant wordt, zodat de klanten rond half mei de kant en klare bakken, royaal gevuld met bloemen, weer kunnen ophalen. Men kan ook alvast deze balkonbakken en vierkante terrasbakken nieuw bestellen.

De ronde hangpotten (Optimaxx en de Royal-top ) kunnen vanaf eind april één op één omgeruild worden voor een nieuw bloeiende hangpot. HuysKweker Pot neemt dan de oude van voorgaande jaren in, mits schoon en heel ingeleverd, waarna je een nieuw gevulde met omruilkorting kan uitzoeken.

HuysKweker Pot is gevestigd aan de Hooilandweg 2a in Mariënheem. Zie ook www.huyskweker-pot.nl

Lees ook

Ode aan natuur door Joke Proper in Infocentrum

DEN NUL/OLST – De Olster kunstenares Joke Proper exposeert in het kader van de IJsselbiënnale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.