inplant ruilservice bij huyskweker pot

Iedereen die langwerpige balkonbakken of vierkante terrasbakken (met waterreservoir) heeft gekocht in voorgaande jaren, kan deze vanaf nu weer inleveren. Daarbij kiest de klant een mengsel of sortering in de kleuren die hem/haar aanspreken. De medewerkers van Huyskweker Pot zorgen er vervolgens voor dat het ingeplant wordt, zodat de klanten rond half mei de kant en klare bakken, royaal gevuld met bloemen, weer kunnen ophalen. Men kan ook alvast deze balkonbakken en vierkante terrasbakken nieuw bestellen.

De ronde hangpotten (Optimaxx en de Royal-top ) kunnen vanaf eind april één op één omgeruild worden voor een nieuw bloeiende hangpot. HuysKweker Pot neemt dan de oude van voorgaande jaren in, mits schoon en heel ingeleverd, waarna je een nieuw gevulde met omruilkorting kan uitzoeken.

HuysKweker Pot is gevestigd aan de Hooilandweg 2a in Mariënheem. Zie ook staging2.huyskweker-pot.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.