inloopavond dansgroep iesselstars

Maar van vakantie is geen sprake. De Iesselstars starten direct alweer met de voorbereiding op het volgende seizoen. Het nieuwe dansseizoen begint namelijk in april alweer. Een flink aantal maanden wordt er op de maandagavond getraind  voor weer 1 à 2 nieuwe dansen per groep. Muziek moet gearrangeerd worden, de choreografie daarop afgestemd en dan de dansen nog instuderen. Het tempo bij de dansen ligt hoog. Op die manier wordt cultuur (muziek en dans) gecombineerd met sport. Een flinke conditie is daarbij nodig.

Op maandag 3 april a.s. organiseert de dansgroep een inloopavond. Meisjes vanaf 4 jaar, die het leuk lijkt om bij de Iesselstars te komen dansen, zijn deze avond welkom bij Eetcafé Boskamp in Boskamp. Tijdens deze avond wordt er een warming up gedaan en zelfs een kort dansje gemaakt. Er worden diverse pasjes aangeleerd tijdens deze avond. Dit alles onder leiding van de opgeleide trainsters. Er zijn verschillende leeftijdsgroepen bij de Iesselstars, afgelopen jaar waren er 4 verschillende groepen (minioren, junioren, jeugd en hoofdklasse). De leeftijden liggen tussen de 4 en 26 jaar!

Ook vaders en/of moeders worden uitgenodigd om te komen kijken of het allemaal goed gaat. Zij worden tevens apart even bijgepraat over het reilen en zeilen binnen de dansgroep. Bovendien zien zij aan het eind van deze avond ook hoe enkele dansen van het afgelopen seizoen eruit zagen. Zo krijgen de ouders en de kinderen een goed idee van wat het dansen bij de Iesselstars inhoudt.  

De inloopavond start om 17.15 uur en duurt tot ongeveer 18.15 uur. De Iesselstars trainen in de grote zaal van Eetcafé Boskamp, Boskamp 24 in Boskamp (ingang aan de Weth. Boerkampweg).

Voor meer informatie kunt u mailen naar iesselstars@hotmail.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.