inge van calkar in podium heino

Inge is al jarenlang actief in de muziekwereld. Op haar vijftiende richten zij en Sanne Hans (nu bekend als Miss Montreal) samen een bandje genaamd Ysis op. Na het optreden van de band op het bevrijdingsfestival in Zwolle op 5 mei 2006, besluit de band uit elkaar te gaan. Een van de redenen voor dit besluit is dat Inge in Groningen psychologie gaat studeren.

Toch blijft de muziekindustrie aan Inge knagen en besluit ze in 2013 mee te doen aan het programma ‘de Beste Singer- Songwriter’. In 2014 brengt ze haar eerste album uit en in 2017 staat de lancering van haar tweede album op de planning.

Aanvang is om 20.30 uur. Kaarten kosten 12,50 euro en kunnen online gekocht worden op staging2.podiumheino.nl of bij de Smulbaai en het Dorpshuus in Heino. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.