iesselzotten houden seniorenmiddag in het averbergen

Voor deze middag heeft de organiserende Prinsengarde van de Iesselzotten de buutreedner Willem Petas uut Söwent (alias Willem Rouwhorst uit Zieuwent) weten te strikken. Deze achterhoekse tonprater heeft 25 jaar gewerkt als bouwvakker en in al die jaren natuurlijk het nodige meegemaakt op de bouwplaats. Al die bijzondere ervaringen uit die tijd komen in zijn buuts nog eens voorbij. Maar als echte Achterhoeker bezoekt hij natuurlijk ook de Zwarte Cross en gaat hij met zijn vrouw wel eens winkelen in de grote stad. Al die belevenissen leiden weer tot mooie verhalen. Willem treedt al ruim 17 jaar op.

Naast Willem Petas zijn er ook optredens van de Iesselstars te zien. Van deze dansgroep zullen de junioren en de minioren hun beste beentje voor zetten. Mede dankzij de sponsors zullen de bezoekers getrakteerd worden op een hapje en een drankje. Kortom gratis een geheel verzorgde middag voor alle senioren in Olst. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.