Home / archiefcentraal / iesselzotten houden seniorenmiddag in het averbergen

iesselzotten houden seniorenmiddag in het averbergen

Voor deze middag heeft de organiserende Prinsengarde van de Iesselzotten de buutreedner Willem Petas uut Söwent (alias Willem Rouwhorst uit Zieuwent) weten te strikken. Deze achterhoekse tonprater heeft 25 jaar gewerkt als bouwvakker en in al die jaren natuurlijk het nodige meegemaakt op de bouwplaats. Al die bijzondere ervaringen uit die tijd komen in zijn buuts nog eens voorbij. Maar als echte Achterhoeker bezoekt hij natuurlijk ook de Zwarte Cross en gaat hij met zijn vrouw wel eens winkelen in de grote stad. Al die belevenissen leiden weer tot mooie verhalen. Willem treedt al ruim 17 jaar op.

Naast Willem Petas zijn er ook optredens van de Iesselstars te zien. Van deze dansgroep zullen de junioren en de minioren hun beste beentje voor zetten. Mede dankzij de sponsors zullen de bezoekers getrakteerd worden op een hapje en een drankje. Kortom gratis een geheel verzorgde middag voor alle senioren in Olst. 

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.