humanitas in buurtcentrum swaenewoerd

Steeds meer mensen ondervinden -ook nu nog-  de gevolgen van de crisis.Ze hebben door omstandigheden te weinig inkomen om rond te komen. Daarom komen ze langs om met vrijwilligers van Humanitas te kijken of er nog regelingen zijn om hun inkomen aan te vullen.

En die zijn er. Je moet dan alleen de weg wel weten. Helaas komen sommige mensen in feite te laat. Ze hebben zo lang geprobeerd de eindjes aan elkaar te knopen dat ze inmiddels een behoorlijke schuld hebben opgebouwd. Ook deze mensen worden door Humanitas ondersteund.

Maar door de steeds grotere vraag naar ondersteuning niet meer in het Kulturhus, maar in het buurtcentrum Swaenewoerd. Daar heeft Humanitas nu samen met de Stichting Leergeld een grote werkruimte en twee spreekkamers om de deelnemers goed te kunnen ontvangen.Iedere dinsdagmorgen van 9 tot 12 houdt Humanitas in Swaenewoerd een inloopspreekuur waar je informatie en advies kunt vragen.

Als je ondersteuning wilt kun je je ook telefonisch (06-48161070) melden en een afspraak maken voor een adviesgesprek, bij je thuis of op Swaenewoerd..

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.