honderd wijhenaren laten zich informeren over plan geluidsscherm

De wand moet geluidsoverlast verminderen, maar betekent volgens RTV Oost wel dat de omwonenden straks tegen een scherm aankijken. Wijhenaren die aan De Lange Slagen wonen, kunnen te maken krijgen met een scherm van vier meter hoog. Op andere locaties, zoals aan de Enkweg en Molenbelt wordt het geluidsscherm lager. 

Olst-Wijhe wil van de omwonenden weten wat ze vinden van de plannen. Volgens een woordvoerster van de gemeente Olst-Wijhe waren de bezoekers vanavond vooral belangstellend. Ze hebben formulieren meegekregen waarin ze kunnen aangeven hoe ze er over denken.

De gemeente verwacht dat er ‘medio maart-april’ meer bekend wordt over de plannen als de uitgereikte formulieren zijn verwerkt.  

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.