Home / archiefcentraal / heuvelweg in luttenberg blijft 60 km u weg

heuvelweg in luttenberg blijft 60 km u weg

De gemeente vindt, mede op advies van de poltie, bijstelling van de maximumsnelheid niet nodig. Naast de weg loopt al een fietspad. Wel heeft de gemeente 10.000 euro beschikbaar gesteld voor de uitvoer van enkele attentieverhogende maatregelen. Denk aan taludmarkering, een extra klinkerstrook, tijdelijke plaatsing van een snelheidsdisplay en het aanbrengen van haaientanden. Ook wordt de politie gevraagd om strenger toe te zien op handhaving van de regels.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.