Home / archiefcentraal / heujschudders lopen er weer prinsheerlijk bij

heujschudders lopen er weer prinsheerlijk bij

Na hun eerste optreden in het nieuwe outfit hebben De Heujschudders een bloemetje aangeboden aan de bedrijven die het nieuwe tenue mogelijk hebben gemaakt. T&F reclame heeft de opdruk verzorgd, Reimink en de Coop hebben de kleding gesponsord. Bloaskapel De Heujschudders kan weer vele muzikale kilometers vooruit!

Muziekvereniging Polyhymnia en natuurlijk de muzikanten van bloaskapel De Heujschudders zijn erg blij met deze sponsoring en wensen iedereen een mooie Carnaval toe! En met Prins Floris de 55ste gaat dit ongetwijfeld lukken, Alaaf!

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.