Home / archiefcentraal / het wooldhuis zoekt nieuwe vrijwilligers voor natuurwandelingen met ouderen

het wooldhuis zoekt nieuwe vrijwilligers voor natuurwandelingen met ouderen

Het project ‘Natuurlijk Fit’ wil alleenstaande, zelfstandig wonende ouderen stimuleren om meer te bewegen in de natuur en nieuwe sociale contacten op te doen met andere ouderen. De parken, vijvers, bossen en dierenweides op en rond Het Wooldhuis in Heino bieden uitstekende wandellocaties. Enthousiaste vrijwilligers begeleiden de wandelingen en maken er een echte belevenis van, vol activiteiten die de zintuigen prikkelen. Goed voor zowel lichaam als geest.

Voor ondersteuning bij de activiteiten van ‘Natuurlijk Fit’ zoeken Zorgspectrum Het Zand en Natuur en Milieu Overijssel nieuwe vrijwilligers die affiniteit hebben met de natuur en oog voor het sociaal contact tussen deelnemers. De vrijwilliger ondersteunt maandelijks een activiteit voor cliënten van Het Wooldhuis in de natuur. Naast vrijwilligers lopen er ook zorgmedewerkers mee, die de ouderen in staat stellen op een laagdrempelige manier in gesprek te gaan over hun beperkingen.

Meer informatie
Ben jij de enthousiaste natuurvrijwilliger die wij zoeken? Neem dan gerust contact op met Natuur en Milieu Overijssel via 038-4250960 of info@natuurenmilieuoverijssel.nl.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.