Home / archiefcentraal / heeten klassiek begint concertreeks met staande ovatie

heeten klassiek begint concertreeks met staande ovatie

In een sfeervol aangeklede kerk speelden Eke Simons (vleugel) en Konstantyn Napolov (marimba en andere percussie-instrumenten) afzonderlijk en in samenspel een heel gevarieerd programma. De organisatie van deze avond was in handen van meerdere lokale partijen waaronder Salahom, Locatieraad Heeten en het KulturhusTrefpunt waar de avond is gestart en is nagezeten.

In het concert kwamen werken van Johann Sebastian Bach, Dudell, Albeniz en Séjourné aan bod. Na de pauze werden de luisteraars meegenomen in het prachtig klankenspel van de repeterende en veranderende patronen in het werk ‘Canto Ostinato’ van de Nederlandse componist Simeon ten Holt. De akoestiek in de kerk zorgde hierbij voor een natuurlijke versterking en verlenging van de geluiden, een bijzondere ervaring voor zowel het publiek als de musici.

Eke en Konstantyn werden aan het eind van de avond beloond met een staande ovatie van het publiek. 

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.