Home / archiefcentraal / heeten actief in kader nl doet

heeten actief in kader nl doet

De dorpslunch wordt georganiseerd in samenwerking met de plaatselijke zonnebloemafdeling. De lunch begint om 11.45 uur in het Kulturhus. Aanschuiven is gratis. Er is plek voor maximaal zestig deelnemers.

Belangstellenden kunnen zich tot maandag 6 maart aanmelden via e-mail: samenhetensameneten@gmail.com. Vrijwilligers voor ondersteuning zijn welkom. De leden van de werkgroep Bloeiend Heeten beginnen die dag om 8.30 uur met het inplantwerk. Vrijwilligers kunnen meehelpen.

Lees ook

‘Dat het meteen al zo druk zou zijn, hadden wij ook niet verwacht’

Zussen Erna en Emily Poppe aan de Plas in Raalte van start met smaaksalon Peper …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.